Loading...
Share this Job

Стручно-комерцијален соработник (м/ж) - За Струмички Регион

Date: Aug 28, 2021

Location: Skopje, MK, 1000

Company: Teva Pharmaceuticals

Информации за компанијата

 

ПЛИВА е член на групацијата Тева, една од најголемите фармацевтски компании во светот. Нашата основна цел е да го подобриме квалитетот на животот и да го заштитиме здравјето со висококвалитетни и подостапни лекови. Ние континуирано го обезбедуваме здравствениот систем и пациентите со широк спектар на терапии за скоро сите терапевтски области

Во тимот на Стручно-комерцијални соработници ќе бидете одговорни за:

 

• Промоција и продажба на нашите производи преку контактите со клучните корисници од полето на медицината и фармацијата
• Учество на стручни состаноци
• Соработка со  Пливините колеги од одделите за медицина и маркетинг

Услови

 

• ВСС –фармација, медицина
• Одлично познавање на англиски јазик
• Познавање на MS Office
• Возачка дозвола B категорија
• Предност претходно работно искуство на исто/или слично работно место
• Спремност за тимска работа
• Организациски вештини
• Комуникациски вештини

Веќе работите @TEVA?

 

Ако сте вработен во Тева, ве молиме аплицирајте користејќи ја интерната страница за кариера што е достапна на „ Employee Central “. Со тоа, вашата апликација ќе се третира со приоритет. Исто така, ќе можете да ги видите можностите што се отворени исклучиво за вработените во Тева. Користете ја следнава врска за пребарување и апликација: Internal Career Site

Интерната страница за кариера е достапна и од вашата домашна мрежа. Ако имате проблем да пристапите до вашиот профил на ЕС, контактирајте го вашиот локален колега за човечки ресурси / ИТ партнер

Обврска за еднаква можност за вработување на Тева

 

Teva Pharmaceuticals се залага за еднакви можности при вработувањето. Глобална политика на Тева е да се обезбедат еднакви можности за вработување без оглед на возраста, расата, верата, бојата, религијата, полот, попреченоста, бременоста, здравствената состојба, сексуалната ориентација, родовиот идентитет или изразување, потеклото, статусот на ветеран, националното или етничкото потекло или било кој друг законски признат статус кој има право на заштита според важечките закони.